ANASAYFA    KURUMSAL         ÜRÜNLER      RENK KARTELASI FİYAT LİSTESİ İLETİŞİM

 
 Gümüş Boya doğanın bütün renklerini sizlerle buluşturuyor. Doğadan ilham alıp sizlere sunduğumuz renk çeşitleriyle, sizleri hayal ettiğiniz yerlere doğru küçük bir seyahate çıkarıyoruz.

 
Boya duvarları ve tavanları güzelleştirir ve uygunsuz inşa edilmiş odaları bile değiştirebilir; koyu , sıcak bir duvar boyası büyük bir odayı rahat ve sıcak bir oda gibi gösterir. Tavana koyu bir tonda boya uygularsanız uzun koridorlar kısalır. Buna karşılık açık pastel renkler, küçük odalardan büyük odalar yaratır.



DolarEuro
Alış
Satış
Kendin Yap

  • Boya duvarları ve tavanları güzelleştirir ve uygunsuz inşa edilmiş odaları bile değiştirebilir; koyu , sıcak bir duvar boyası büyük bir odayı rahat ve sıcak bir oda gibi gösterir. Tavana koyu bir tonda boya uygularsanız uzun koridorlar kısalır. Buna karşılık açık pastel renkler, küçük odalardan büyük odalar yaratır.



  • Suda çözünebilen boyalar çevreyle dostturlar ve iyi örterler. Çabuk kururlar ve renklerini uzun süre korurlar. Hazır karışım boyaları gereğinden fazla karıştırırsanız daha sonra aynı renk tonunu elde etmeniz çok güç olur. Çalışırken boya rulosunu bir sıyırma ızgarasına sürterek boyaya bulayın, aksi alde çok fazla boya çeker.



  • Ne kadar boyaya ihtiyacınız olduğunu şöyle hesaplayabilirsiniz; 2 x oda genişliği + 2 x oda uzunluğu. Bu değeri odanın yüksekliğiyle çarpın. Sonra pencere ve kapı alanlarını ölçün ve bu değeri demin elde ettiğiniz değerden çıkarın. Şimdi tavanın uzunluğunu ve genişliğini ölçün böylece kaç metrekare yüzey için boya almanız gerektiğini bulursunuz.



  • Uzun süre dayanacak bir boya için önemli olan, kusursuz bir zemindir. Boyayı sürmeye başlamadan önce duvarın ve tavanın çatlaksız, kuru ve temiz olup olmadığını kontrol edin. Ham sıva tamamen kuruyunca üzerine boyayı sürebilirsiniz. Iki kat boya sürerek çalışın: Önce hafif inceltilmiş bir ön kat sürün, sonra son katı inceltmeden sürün.



  • Boyayı sürmeye tavandan başlayın. Önce köşeleri, sonra da tavanla duvar arasındaki birleşme yerlerini bir radyatör fırçasıyla temizleyin. Sonra tavan yüzeyini boya rulosuyla dilim dilim boyayın. Şimdi sıra duvarlara geldi : Önce köşeleri ve kenarları, sonra da yüzeyleri radyatör fırçasıyla temizleyin . Boyayı yatay, düşey ve çapraz olarak, birbini örtecek şekilde sürün. Böylece çalışırsanız duvar boyası çok iyi örtecektir.


  • Duvarı grafik olarak süslemek isterseniz bir desen tasarlayın. Kontürleri bir duvara kurşun kalemle dikkatle çizin. Yuvarlaklar, kurşunkalem ve iple hazırlanacak bir pergelle çizilebilir : Bir ilinizle ipin ucunu duvara bastırın, diğer elinizle kalemi çekin. Duvar desenini boyayı yassı bir fırçayla sürün.




  • Köşeler için radyatör fırçası; yüzeyler için boya rulosu, teleskopik sap, merdiven, sıyırma ızgarası; şablon tekniği için virofiksaj kağıdı, makas, maket bıçağı, yassı fırça ve döşemeyi örtmek için folyo ya da örtü kağıdına ihtiyacınız olacaktır.




  • Cilalama yaparken ahşabın kesim kenarları daha çok cila sıvısı emer ve böylece daha koyu bir görüntü oluşur. Homojen bir görüntü elde etmek için işleme başlamadan önce kenarları suyla ıslatabilirsiniz.
  •  PW2006 GÜMÜŞ BOYA